KONTAKTLINSER

Den nya tidens linser innebär att vi nu kan korrigera de flesta synfel med hjälp av kontaktlinser, men det finns vissa undantag. Nästan alla kan ha kontaktlinser, men även här finns viss hänsyn som måste tas. För att få svar på om just du kan ha linser eller inte är du välkommen att beställa tid för en linstillpassning.

Vi kan erbjuda alla typer av linser; stabila, mjuka och korttidslinser (endagars- och dygnetruntlinser). Vi har även färgade- och speciallinser för de som önskar det. För dig som är i behov av dubbelslipade eller progressiva linser finns det flera olika alternativ av både linser och korrigering att tillgå.

Oavsett om du vill bära linser dagligen eller sporadiskt är du välkommen att prova. Ring oss och boka tid för en grundlig synundersökning och tillpassning av rätt lins. Du får även hjälp med hanteringen av linserna samt många goda råd och tips. Att själv välja linstyp är inte det enklaste. Därför får du alltid hjälp av oss att hitta den lins som passar just dina ögon bäst.

Det viktigaste om du är linsbärare är att du går på regelbundna kontroller, minst en gång per år. Detta för att se att dina ögon mår bra och att det är rätt lins du använder. De flesta negativa förändringar kan man upptäcka vid en kontroll långt innan man som linsbärare känner av något.

LINSABONNEMANG

Vill du få linserna direkt hem i brevlådan och delbetala från 107 kr per månad? Då kan du teckna vårt suveräna linsabonnemang där följande ingår;

Vill du få linserna direkt hem i brevlådan och delbetala från 107 kr per månad? Då kan du teckna vårt suveräna linsabonnemang där följande ingår;

  • Årlig synundersökning
  • Kostnadsfria linskontroller
  • Utbyte av trasiga linser
  • Fraktfritt hem i brevlådan
  • 10% på glasögon och solglasögon
  • 20% på linsvätskor

Vi har linser från alla leverantörer och hjälper dig med toriska och progressiva linser!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH