Synundersökning

Synundersökning

Du kan känna dig trygg som kund hos oss. Vi tar hand om dina ögon på bästa möjliga sätt. Här får du en fullständig värdering av refraktiv status, okulomotorisk balans, tryck och synfält. Vi har ett tätt samarbete med ögonläkare som kan hjälpa till med ögonproblem, som man ej kan lösa med glas eller kontaktlinser. Allt för dina ögon och din trygghet.

Ögonhälsoundersökning

Vi kan även erbjuda dig en Synhälsoundersökning. Det innebär att vi kompletterar med ögonbottenfotografering och synfältsmätning. Alla mätningar och undersökningsresultat bedöms av ögonläkare och du har ett svar på undersökningen inom några dagar.

Har du en förälder som har drabbats av grön starr eller har problem med gula fläcken? Genom ögonbottenfotografering kan vi hjälpa till med att tidigt upptäcka sådana förändringar. Det finns möjligheter för behandling för att försöka bromsa sjukdomsförloppen. Kontakta oss för att boka just en sådan ögonhälsoundersökning!

Ögonlaser - se världen med nya ögon

I nära samarbete med Ögonlasern kan vi hjälpa de allra flesta att korrigera sina synbesvär med en enkel ögonlaserbehandling. Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller boka tid för en förundersökning.

Ögonlasern behandlar närsynthet, översynthet, brytningsfel och ålderssynthet. På www.ogonlasern.se kan du läsa mer om Ögonlasern och bättre livskvalitet.